Funderingar

tankar jag vill berätta om eller bara skriva av mig

Funderingar & tankar i stort och smått.

Egna tankar & funderingar

I tiden

I tiden

I tiden. Det är så viktigt att hänga med, att vara uppdaterad. Att inte hamna på efterkälken och bli omkörd av alla andra. Ett blomstrande företags A och O

läs mer
Kreativa texter

Kreativa texter

Kreativa texter, målande beskrivning om produkten, var den gör sig bäst. Vilka färger passar till den. Vilken stil har produkten. En målande beskrivning.

läs mer
Varför?

Varför?

Varför ska jag fråga mig själv det? För att du ska veta vad det är som gör att dina kunder ska välja dig hellre än någon annan i din bransch och område.

läs mer
Dandelion

Dandelion

Dandelion – att sprida sitt varumärke. Görs det av sig själv nuförtiden? Fungerar det fortfarande, så som det fungerade för 20 år sedan? Kan man sitta och bara göra det man alltid har gjort? Det fungerade ju då och kanske fungerar det lite fortfarande, eller?

läs mer
Kreativa flödet

Kreativa flödet

Kreativa flödet flyger iväg och jobbigt är det.
Vad jobbigt det är när det kreativa flödet flyger iväg, bort från en. Man står där liksom och hallååå, men vänta lite, jag var ju inte klar. Förlåt att jag inte tog hand om dig när du var här hos mig.

läs mer
Frihet

Frihet

Frihet är det att ha ett fast jobb och ett bra boende, eller är det att vara frilansare och bestämma arbetstider själv? även om det kan resultera i en ojämn

läs mer

Artiklar & intervjuer

Rykande het

Rykande het

Barnen är stora, klimakteriet närmar sig. Hur svårt är det att känna sig rykande het och stark som en lejoninna?

läs mer

Senaste inläggen

Senaste kommentarer