Livet…

här bloggar jag om livet, tankar, funderingar, jobb och annat…så nu bara testar jag att göra ett inlägg för att se att allt fungerar som det ska.

Jag skriver för glatta livet på hemsidan och försöker få den klar så fort som möjligt. Sen är det ju så himla kul när man känner den där kreativiteten och glädjen komma. Fingrarna dansar över tangenterna och sidan fylls med liv. Man får passa på så länge det håller i sig.

Nu har jag äntligen fått till min logga också, ens egna arbete blir ofta lite eftersatt när man har mycket annat jobb. Man prioriterar bort sitt eget, men det är väl naturligt. Just nu jobbar vi på att få fram enkla hemsidor.  För alla som vill men inte kan, orkar eller har tid att själva leta och söka och SEO:a och annat. Så kan var och en koncentrera sig på det den är bra på.

Nu utforskar vi livet, jag och min man. Vi är både i Sverige och i Frankrike. I Frankrike njuter vi av gott vin, god mat, spännande människor, svårt språk, solen och värmen. I Sverige njuter vi av vår familj och våra vänner, av snö (hoppas jag), av att förstå och bli förstådd utan problem. Att gå på Skip och ta en öl eller ett glas vin.

De har båda sina fördelar och nackdelar. Men det känns bra att utmana sig själv i livet så man inte fastnar och stagnerar, man tvingar hjärnan att lära sig nya saker och blir lite mer storsint och ödmjuk på köpet. Får nya infallsvinklar på problem och kommer till insikt om att man behöver inte så mycket av pengar och prylar för att känna sig rik och må bra. Något vi båda kommit fram till är att oavsett var man bor så känns det bra med lite rutiner. Man måste ju få vila hjärnan ibland också.

 

Lisa