Juvelerare – hantverkare

En juvelerare, snart snart är vi klara med en fantastiskt fin webbshop. Den har tagit lite tid men bra blir det, och nu är vi på sluttampen. Den kommer att bli strålande vacker. Det är en anrik juvelerarbutik som tagit steget ut på nätet, känns bra att fler får ta del av deras gedigna kunskap och gnistrande juveler.

Snart är den klar, från idé till färdig butik. Att lägga in alla produkter och texter har de själva gjort, ett digert jobb bara det. Vi har designat shopen, gjort marknadsanalyser och annat användbart.

Själva den fysiska butiken finns i Helsingborg och har funnits på samma plats i över 100 år, imponerande eller hur. Allt förändras så snabbt nu för tiden så ibland hinner man inte ens med. Då känns det skönt med stabilitet och att veta var något är. På samma gata i stan, som alltid. Men ändå på alla platser i världen, på en gång. Häftigt!

Dom är både hantverkare och har ett eget märke och de säljer också andra fina märken. Så vill man ha något vackert smycke eller kanske det är dax att förlova sig/gifta sig så är det absolut här som är bästa stället att köpa dina smycken. Elegant, gediget, stort kunnande, erfarenhet och de blev dessutom årets guldsmedsbutik förra året.

På vår företagssida Puhh kan man läsa mer om den kommande nätbutiken. Där kan man också läsa om våra Enkla hemsidor som gör att ALLA kan skaffa sig en hemsida, oavsett hur lite man kan om datorer, hemsidor och liknande. Vi hjälper till hela vägen, man kan säga att det är som att köpa ett nyckelfärdigt hus, bara att flytta in sina saker och börja bo. Vi sökmotoroptimerar också sidorna för bästa synlighet på nätet. Skulle det vara så att du inte ens vill flytta in sakerna själv så kan vi hjälpa till med det också.

 

Lisa