Logga Softfocus

Logga softfocus, Inte helt lätt att komma på sin egen logga. Jag har provat några stycken, en del har jag gjort själv men inte blivit nöjd med. Men nu hade jag en idé som jag skissade upp i sex olika förslag på logga sen visade jag det för min man Wojtek som pysslade ihop denna i Illustrator. Bra samarbete där tycker jag själv i varje fall. Så vad tycker du om Softfocus logga? Förutom vars en enskild firma har vi Puhh hos oss AB tillsammans. Där för vi samman kunskaperna, det mjuka och det hårda, det kvinnliga och det manliga, det roliga och det tråkiga.

För mig är min Softfocus logga klockren, jag gillar den skarpt.

Alla företag borde finnas på nätet, oavsett vad man gör.

Tillsammans skapar vi enkla hemsidor, som alla kan ha. Där vårt mål är att varje handlare ska synas på nätet, inte bara i sin egen stad. Visst skulle man kunna använda sig av Instagram eller Facebook istället om man vill men då måste du vara aktiv för att folk ska se dig, med en hemsida kan du, med rätt sökmotoroptimering synas långt utan att kunna något om datorer och internet.

Jag själv hade önskat att det, när jag kommer till en ny stad. Om man flyttar dit eller bara besöker under en längre tid, ska jag kunna söka på google, stadens namn + det jag söker, som tex Stockholm + frisör. Då ska det dyka upp alla frisörer som finns i Stockholm. Utifrån det kan jag sen välja vilken jag tror passar mig bäst.

Vi bodde under några månader i Montpellier i Frankrike. Där hade jag önskat att det funnits något så enkelt, för att jag lättare skulle kunna välja vilken frisör jag skulle våga gå till.

Det är ju bara att omfamna förändringar och göra det bästa av det!

 

Lisa